HELLO ! Welcome to my site. Do not copying. Respect me stalker. Dashboard | Follow

Monday, January 23, 2017

Benda idaman

             Aku bukan selalu beli benda memahal, tapi bila dah idaman ni wewww ia dah jadi idaman since sekolah menengah. Yelah dedulu duit 300 nak cekau mana kann. Sekarang pon tengah fikir nak cekau mana.Tapi kalau dapat ni, seronok nyaaaaaaaa. Boleh ambik gambar letak dalam kotak buat kenangan. Takpon tampal dekat dinding bilik. Ececeee bajettt je youuu.

           Sejak tahun lepas, diriku memang jarang membeli baju, seluar pun jarang ade pun benda benda macam shampu pelembab itu dan ini. Well biasalah perempuan. Bila masuk watson "Oh aku takde lagi benda ni, so I should haveeee one". Gila. Haha but its okay benda macam tu tahan lama kot. Lagi pulak memang keperluan. Kang muka keras kejung kang. Hampeh. Sebabtu saya rasa saya perlukan barang idaman tersebut. Yeah " self reward" tapi yahhh nanti jelah beli. Rasa malas yakmat. But dalam tahun ni I should haveeee it k. Go go save your money. Hek



Oh babyyy why soooo sexyyyy


Sunday, January 22, 2017

Me. Baa 💋

 



Oh haiii lama tak blogging. Rinduuuuuu. Sejak dah lama tak post. So I'm newbieeeee hekhek
1. Born in March 1995
2. Obsessed with dark blue thing but I love white color
3. I love beach and sea 
4. I love greentea 
5. I dont drink coffee
6. My fav ice cream flavor izzz vanilla
7. I like the smell of rain
8. My zodiac izzz pieces
9. Meaning behind my url izzzz because aku suka sunflower 
10. My biggest weakness iz being jealous
11. Phobia with my past 
12. Fav movie adalah movie indonesia.
13. I lovvvvveee sunflowerrrr
14. Fav holiday is in Terengganu (of course )
15. The last thing i ate - nasi/ telur kicap
16. I have no fav song. Mungkin lagu jangan pisahkan 
17. My bestfriends is nad zaki and mimi zaki. Walaupun lame dah tak jumpa/borak. They the best everrrrrrr. 
18. Something thay i really really want is maybe polaroid camera tapi rasa nak printer poloroid picture. Tapi bila fikir balik rasa bazir kalau beli. Baik beli printer, boleh print assignment. Oh yes my last answer issss printer. 
19. Thing that make me upset is - lapar
20. Thing that make me happy is - Blackforest cadbury
21. I dont have a pet. But i like fish.