HELLO ! Welcome to my site. Do not copying. Respect me stalker. Dashboard | Follow

Monday, January 23, 2017

Benda idaman

             Aku bukan selalu beli benda memahal, tapi bila dah idaman ni wewww ia dah jadi idaman since sekolah menengah. Yelah dedulu duit 300 nak cekau mana kann. Sekarang pon tengah fikir nak cekau mana.Tapi kalau dapat ni, seronok nyaaaaaaaa. Boleh ambik gambar letak dalam kotak buat kenangan. Takpon tampal dekat dinding bilik. Ececeee bajettt je youuu.

           Sejak tahun lepas, diriku memang jarang membeli baju, seluar pun jarang ade pun benda benda macam shampu pelembab itu dan ini. Well biasalah perempuan. Bila masuk watson "Oh aku takde lagi benda ni, so I should haveeee one". Gila. Haha but its okay benda macam tu tahan lama kot. Lagi pulak memang keperluan. Kang muka keras kejung kang. Hampeh. Sebabtu saya rasa saya perlukan barang idaman tersebut. Yeah " self reward" tapi yahhh nanti jelah beli. Rasa malas yakmat. But dalam tahun ni I should haveeee it k. Go go save your money. Hek



Oh babyyy why soooo sexyyyy


1 comment:

Julia Tarmidi said...

Hi salam singgah dan follow sini :)

Btw jom join GA saya!

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

Post a Comment